Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Τσάβες επέστρεψε στη Βενεζουέλα και εξέπληξε τους πάντες (+VIDEOS)


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, επέστρεψε στο Καράκας τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Φλεβάρη, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της ανάρρωσης του μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου στην Αβάνα της Κούβας.

Το αεροπλάνο που τον μετέφερε κατέφθασε στις 2:30 τοπική ώρα, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Simon Bolivar στην περιοχή Maiquetia του Καράκας.

Μετά την άφιξη - έκπληξή - του στη Βενεζουέλα, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρό απόρρητο και μακριά από όλες τις κάμερες, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας εισήχθει στο στρατιωτικό νοσοκομείο στο Καράκας, συνοδευόμενος από την οικογένειά του και ορισμένα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την θεραπεία και ανάρρωση του.

Ο αντιπρόεδρος Nicolas Maduro, που έδωσε σε τηλεφωνική του συνέντευξή τις παραπάνω πληροφορίες,  ευχαρίστησε τον λαό που, μαθαίνοντας την είδηση της επιστροφής του προέδρου, ξεχύθηκε στους δρόμους.

Επίσης, είπε ότι κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα υπάρξει ενημέρωση με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του προέδρου της Βενεζουέλας.
πηγή: sierra maestra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου